بازگشت پرفروغ وزنه برداری به ویترین تاریخ ورزش استان اردبیل/ احیا کامل وزنه برداری استان اردبیل در سایه مدیریت شایسته
![بازگشت پرفروغ وزنه برداری به ویترین تاریخ ورزش استان اردبیل/ احیا کامل وزنه برداری استان اردبیل در سایه مدیریت شایسته بازگشت پرفروغ وزنه برداری به ویترین تاریخ ورزش استان اردبیل/ احیا کامل وزنه برداری استان اردبیل در سایه مدیریت شایسته](https://aynekhabar.ir/ayna/uploads/2023/09/IMG_20230913_094309_004-300x190.jpg)
✍️ نویسنده: سیدامین موسوی رشته وزنه برداری در ورزش استان اردبیل از جایگاه ویژه و مهمی برخوردار است. ویژگی خاص این رشته در استان اردبیل به مدال های المپیکی و جهانی و آسیایی آن بر می گردد. رشته ای که تنها مدال المپیکی در ورزش استان اردبیل را داراست. اما بعد از المپیک 2012 رفته
✍️ نویسنده: سیدامین موسوی
رشته وزنه برداری در ورزش استان اردبیل از جایگاه ویژه و مهمی برخوردار است. ویژگی خاص این رشته در استان اردبیل به مدال های المپیکی و جهانی و آسیایی آن بر می گردد. رشته ای که تنها مدال المپیکی در ورزش استان اردبیل را داراست. اما بعد از المپیک 2012 رفته رفته، وزنه بردرای اردبیل با افت محسوسی مواجه شد تا جایی که در لیست تیم ملی بزرگسالان، وزنه برداری از استان اردبیل حضور نداشت. دقیقا در زمانی که وزنه برداری اردبیل در بحرانی عجیبی فرو رفته بود، انتخاب سعید علی حسینی به عنوان رئیس هیات وزنه برداری استان البته با( کش و قوس های فراوان و مسایل پشت پرده جنجالی بر علیه وی ) فصل جدید و ویژه ای را برای وزنه برداری استان رقم زد.
در چند سال اخیر سعید علی حسینی در باشگاه خود و همچنین در باشگاه زیروه شام اسبی زیرنظر پدر مرحومش (عزیز عمی وزنه برداری اردبیل) بر روی استعدادهای آینده استان کار کرد و آنها را رشد و پرورش داد .همچنین وقتی که هدایت هیات استان را بدست گرفت با ساماندهی مربیان دیگر شهرستان ها و ایجاد همدلی و وحدت در بین جامعه وزنه برداری استان، توانست قدم های نخستین جهت برورفت از بحران پیش آمده را پشت سر بگذارد و نسل جدیدی را برای وزنه برداری استان آماده و مهیا کند. شرکت در لیگ وزنه برداری نوجوانان و جوانان کشور، یکی از برنامه هایی بود که در جهت آماده سازی نسل آینده وزنه برداری استان انجام گرفت. سعید علی حسینی که همزمان سرمربی تیم های وزنه برداری نوجوانان و جوانان ایران بود، توانست با دعوت از چند اردبیلی به اردوی تیم ملی ، حضور دوباره استعدادهای ناب اردبیلی در رده های پایه تیم های ملی را رقم زده تا برای مسابقات و میادین مهم، محک جدی را تجربه کرده باشند. همچنین در المپیاد استعدادهای برتر سال گذشته (1401)، وزنه برداری استان اردبیل توانست 1 مدال طلا و1 مدال نقره و 3 مدال برنز را در پسران کسب کند. زیرساخت ها و زمینه حضور دختران وزنه برداری اردبیل نیز مهیا شد تا شیربچه های دختر اردبیل نیز بتوانند وارد صحنه مسابقات شده و استعدادهای دختران اردبیلی نیز به نمایش گذاشته شود.
با پذیرفتن هدایت تیم ملی بزرگسالان وزنه برداری ایران توسط سعید علی حسینی ، محمود نعمتی مقدم که از چهره های نام آشنا ، باسابقه مدیریت ورزشی و حضور 10 سال مدیریت در هیات کشتی استان اردبیل است، دبیری هیات استان را برعهده گرفت تا برنامه های هیات بر روال قبلی ادامه داشته باشد. نعمتی مقدم در بهمن ماه ۱۴۰۱ که به نوعی مدیریت اجرایی هیات استان را نیز برعهده داشت، توانست با جذب وهماهنگی مربیان مجرب کلاس های تمرینات را افزایش داده و اقدام به برگزاری دوره مربیگری وزنه برداری کند. این دوره با شرکت حدود ۳۳ نفر از آقایان وبانوان در نیمه دوم اسفند ماه برگزار گردید تا مربیان جوان بتوانند در آینده با علم روز در خدمت وزنه برداری استان باشند.
در ابتدای سال جاری و با توجه به برگزاری مسابقات وزنه برداری قهرمانی کشور در اردبیل در تمامی رده های سنی (آقایان و بانوان)، نعمتی مقدم با برگزاری جلسات با پیشکسوتان و مربیان، ادامه هدف گذاری سعید علی حسینی در احیا این رشته در استان را ترسیم کرد. برای رسیدن به قهرمانی کشور بعد از مدت ها، ساماندهی بهترین وزنه برداران و مربیان مرکز استان و شهرستان ها ، برگزاری اردوهای شبانه روزی و آماده سازی مناسب و در خور وزنه برداران استان، انجام شد و یک تیم یکدست در نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در دو رده آقایان و بانوان راهی مسابقات شدند. بر اساس برنامه ریزی و مدیریت شایسته در هیات وزنه برداری اردبیل ، تیم بزرگسالان استان اردبیل با افتخار وسربلندی بعد از ۱۷ سال با ۹ مدال طلا و ۱ مدال نقره و ۲ مدال برنز مقام قهرمانی کشور را کسب کرد. همچنین در رده جوانان ۴ مدال طلا و ۲ مدال نقره مقام سوم تیمی و در رده نوجوانان ۱مدال طلا و ۸ مدال نقره و ۴ مدال برنز رده نهم تیمی را بدست آوردند. البته با توجه به اینکه در گروه سنی نوجوانان ،طاها نعمتی مقدم، امیر محمد سلیمانی وابوالفضل حاجی پور در اردوی تیم ملی بودند، نتوانستند در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کنند. اما در مسابقات قهرمانی آسیا ، طاها نعمتی مقدم ۳ مدال طلا و عنوان بهترین وزنهبردار آسیا ودر رده جوانان مدال ۱نقره و۳ برنز ، امیر محمد سلیمانی نیز ۱طلا ۱نقره ۱برنز را بدست آوردند.
در ادامه این موفقیت های چشمگیر، پسران و دختران استعدادهای ناب اردبیل توانستند در چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور کولاک و طوفان به پا کنند و عنوان قهرمانی در دو رده دختران و پسران را برای کاروان ورزش استان اردبیل کسب کنند. این موفقیت بی نظیر نشان داد که هدف گذاری برای برون رفت از بحران به نحو مناسب و اصولی انجام شده است. وزنه برداری به ویترین تاریخ ورزش استان اردبیل بازگشت پرفروغی داشته و وزنهبرداری استان در سایه مدیریت شایسته بطور کامل احیا شده است.
وزنه برداری استان اردبیل برای ادامه این موفقیت ها باید اتحاد و وحدت خود را حفظ کند. بایستی از باند بازی وانتقام گیری از همدیگر پرهیز کرده و برای اعتلای وزنه برداری اردبیل که قطب وزنه برداری ایران نیز می باشد، تلاش و کوشش خود را ادامه دهند. ضمن احترام مستمر به پیشسکوتان و قهرمانان ،کوچکترین سهل انکاری در مدیریت هیات استان باعث خواهد شد این استعداد ها، قهرمانان آینده و ورزشکاران بنام ، از موفقیت ها و قهرمانی دور شوند.
برچسب ها :قهرمانی ، ورزش ، وزنه برداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰